Informatie

Betaalmethoden

 

Het is op dit moment alleen mogelijk om te kiezen voor een bankoverschrijving. Uw bestelde artikelen worden 4 dagen gereserveerd in afwachting van uw betaling. Als uw betaling binnen 4 dagen niet is bijgeschreven vervalt de reservering en wordt uw order geannuleerd.
U kunt uw betaling overmaken naar rekening NL18 ABNA 0475898435  t.n.v. V. Bekker onder vermelding van uw bestelnummer.

Alle vermelde prijzen op onze website zijn in €uro's. Het minimum bestel bedrag is € 3,50.

 

Verzenden

Het is momenteel heel erg druk en er zijn vertragingen in de postbezorging bij PostNL, hou hier aub rekening mee als je wilt bestellen. 

Wij streven er naar om je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden, in drukke tijden kan dit uitlopen naar 3 werkdagen. Bestellingen die geplaatst zijn in het weekend, worden op maandag op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden. Uitzonderingen hierbij zijn de feestdagen en vakanties. Zijn er  afwijkende levertijden, dan wordt dit vermeld bovenaan de website. Zo blijf je altijd op de hoogte over de verzending van je bestelling. 

Verzenden via Post.nl

Wij verzenden altijd via PostNL. Het is afhankelijk van PostNL wanneer je bestelling wordt bezorgd. Zelf hebben wij hier helaas geen invloed op. PostNL bezorgd niet meer op maandag en ook vaak niet meer binnen 24 uur, er kan een aantal dagen overheen gaan. Hou tijdens de feestdagen rekening met drukke tijden en plaats je bestelling op tijd. Ook voor het versturen van de orders naar onze klanten in België. Voor het verzenden naar België hou rekening met een bezorgtijd van 3 tot 10 werkdagen. Frutsels enzo is niet verantwoordelijk voor vertragingen bij PostNL.

 

Verzendkosten in 2023 bij Frutsels enzo

De verzendkosten voor 2023

zijn binnen Nederland € 4,10 en naar België € 5,95. Ons verzendtarief is een all-in tarief enveloppen.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan frutselsenzo.nl geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@frutselsenzo.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Privacybeleid Frutselsenzo.nl

Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 01-01-2023

Frutselsenzo geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van frutselsenzo.De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 24/05/2022, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van frutselsenzo.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat frutselsenzo.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacy beleid te accepteren.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Echter Frutsels enzo is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen op de website van Frutsels enzo zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

 

LET OP

Haarbandjes zijn geen speelgoed.

Laat nooit uw kindje alleen gaan slapen met een haarbandje om. Frutsels & Zo is niet aansprakelijk voor het onjuist gebruik van de haarbandjes. 

De meeste artikelen zijn handgemaakt met liefde zorg en aandacht voor uw kindje.

Onze producten bestaan uit gelijmde onderdelen die kleine kinderen kunnen lostrekken en in de mond kunnen nemen: hierdoor ontstaat het risico voor verstikken of inslikken. Houd het product uit handen van kinderen jonger dan 3 jaar.

 

 

 

 

 

© 2019 - 2023 FRUTSELS & ZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel