Veel gestelde vragen

 

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan contact met ons op. Dit kan heel gemakkelijk via de mail.

Wat zijn de verzendkosten:

Onze verzendkosten zijn € 4,10

voor Belgie en Duitsland € 5,95

 

Kan ik mijn bestelling ophalen:

Wij hebben geen echte winkel dus het is helaas niet mogelijk om de artikelen te bezichtigen of na bestelling op te halen.

Prijzen:
Alle prijzen op de site van Frutsels en zo zijn in euro.

Versturen jullie ook buiten Nederland:

Bestelling kunnen ook naar Belgie verstuurd worden. 

Levertijd is 7 tot 10 dagen.

Ik krijg geen bevestigingsmail van mijn bestelling:

Heb je binnen 1 uur na je bestelling nog geen orderbevestiging ontvangen neem dan even contact met ons op zodat we kunnen nazien of alles goed is gegaan. De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e-mail door. De bevestigings e-mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij je contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben.

Ik ontvang geen pakbon bij mijn bestelling?

Wij verzenden de bestellingen zonder een pakbon, dit bespaart papier en is beter voor het milieu. Dit bespaart vaak ook verzendkosten omdat we in een kleinere verpakking kunnen versturen. Bij de orderbevestiging van je bestelling die je in de mail ontvangt zit een PDF bestandje met daarin je factuur waarmee je je bestelling kunt controleren.

Wat is de levertijd:

Wij streven ernaar om je bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. Bestellingen die in het weekend geplaatst zijn worden op maandag in volgorde van binnenkomst verwerkt en verstuurd. Het is afhankelijk van PostNL wanneer je bestelling bezorgd wordt., wij kunnen daar helaas geen invloed op uitoefenen. Hou er aub rekening mee dat brievenbuspost niet meer elke dag bezorgd wordt en rond de feestdagen kan het ook langer duren. Wij versturen van maandag tot en met zaterdag , uitgezonderd feestdagen. Bestellingen die verzonden worden naar België zijn ongeveer 8 tot 10 dagen onderweg.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden:

Alle bestellingen worden in een bubbeltjesenvelop of brievenbusdoosje via de brievenbuspost van PostNL verzonden.
Grotere bestellingen worden in een doosje verstuurd via PostNL. Je ontvangt dan na verzending via de mail een track & trace code.

Kan ik de haaraccessoires wassen:

De haaraccessoires kunnen niet gewassen worden. De mutsjes kunnen voorzichtig met een handwasje gereinigd worden maar mogen niet met een wasdroger gedroogd worden. Wassen van de accessoires is op eigen risico.

Veiligheid haaraccessoires:

Laat je kindje nooit alleen met de haaraccessoires en doe deze uit als ze gaat slapen. De kleine onderdeeltjes zijn gevaarlijk. De haaraccessoires zijn niet bedoeld als speelgoed.

Plastik verpakking / dozen

U zult merken dat er veel producten zonder plastik verpakking naar u wordt verzonden. Dit bespaard verpakking materiaal en het milieu. Dozen worden door ons hergebruikt om het milieu te sparen.

Wol / garen

Wij gebruiken voor onze gebreide en gehaakte items alleen garen die een keurmerk hebben.

98 % van alle artikelen worden zelf door ons gemaakt.

 

 

© 2019 - 2023 FRUTSELS & ZO | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel